La Grossa de Cap d’any conclou sense cap número premiat a la Garrotxa

Com ja va passar fa uns dies amb la loteria de Nadal, la Grossa de Cap d’any ha passat de llarg a la comarca. A la Garrotxa no ha caigut cap dels premis. El més sorprenen del sorteig d’aquest any,  ha estat que el primer premi no s’ha venut. Després d’haver recorregut durant mesos el centenar de municipis catalans, el cabeçut de la Grossa, ha estat aquest migdia present al sorteig que, un any més, s’ha fet al Teatre Nacional de Catalunya.

Enguany, el ‘bombo’ era de 100.000 euros per butlleta, pel primer premi, que ha estat el número 91.614, que al no haver tocat a ningú, la Generalitat el destinarà a usos socials. El segon premi ha estat de 32.500 euros per butlleta pel número 92.484, i el tercer premi, de 15 mil euros per butlleta pel número 35.494. Tot i que cap dels tres premis importants de la Loteria de Catalunya han caigut a la comarca, els premis de la Grossa han quedat bastant repartits per les diferents poblacions catalanes, entre les quals destaquen Sant Vicenç dels Horts, Barcelona, Rubí o Terrassa. La Generalitat ha venut aquest any uns 25 milions d’euros de la Grossa de Cap d’Any, que suposa la meitat de total de la loteria emesa.

Deixa un comentari