Les aportacions dels veïns del carrer Secretari Moret de Sant Joan les Fonts fan possible la continuació de la via fins a l’accés del monestir

La col·laboració veïnal ha fet possible la continuació del carrer Secretari Moret de Sant Joan les Fonts. Es completa així un millor accés a un monument cabdal del municipi, el seu monestir.

Recentment s’havia arranjat l’accés que connecta el cementiri amb el monestir de Sant Joan les Fonts. Això va fer necessari també la continuació del carrer Secretari Moret. La impossibilitat de comptar amb una nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis va fer necessari la col·laboració dels veïns, que han finançat part de l’obra, concretament, 24.000 dels 35.000 euros que ha costat l’actuació. L’Ajuntament assumeix la resta. L’adequació del carrer Secretari Moret ha consistit no només en la pavimentació, sinó també en l’adecuació dels laterals del carrer.

Deixa un comentari