Guillem Soler és el nou component de Teràpia de Shock, que publicarà nou disc aquest 2015

Teràpia de Shock ha donat a conèixer el nom del seu proper disc, que veurà la llum aquest 2015. Els garrotxins han començat l’any amb la incorporació d’un nou membre a la banda i a la recerca de noves sonoritats. El programa MAC Exprés d’Olot Televisió emet avui una entrevista amb els integrants del grup, que han explicat com afronten aquesta nova etapa.

Aquestes són les imatges que la formació Teràpia de Shock ha publicat a les seves xarxes socials per donar a conèixer les novetats del grup. En elles es pot veure el nou integrant de banda, Guillem Soler als teclats. Amb ell la formació recupera el format de quartet tot introduint un nou instrument, una nova personalitat i obrint el ventall d’opcions d’arranjaments musicals del grup. Guillem Soler diu que ell aporta la seva personalitat al grup, “la seva meva música en la música que ja tenien feta des de feia temps”.

La formació va acabar el 2014 anunciant també el llançament d’un nou disc, que ja tenen gairebé acabat i al que només els falta concretar la data de publicació. El nou dics es dirà “100.000 històries” i es posarà a la venda entre els mesos de març i abril.

La data concreta de llançament la faran pública a través de les xarxes socials en les properes setmanes juntament amb la publicació de dos vídeos més de la gravació del disc.

 

x