Hiba Boulbaroud és la primera nena nascuda a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa aquest 2015

El primer nadó de l’any nascut a l’Hospital d’Olot ha estat una nena, Hiba Boulbaroud. Va néixer a les 10 hores i 10 minuts d’ahir, 1 de gener. Va pesar 4 quilos i mig. Els pares viuen a Besalú. El part ha tingut alguna complicació, i la mare i la filla es troben ingressades a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

La primera gironina de l’any, de la seva banda, es diu Alba. Va nèixer a dos quarts de quatre de la matinada per cesària. I la Noelia Martí Benet és la primera catalana del 2015 i també el primer nadó de l’Estat. Va néixer a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa quan passaven 32 segons de la mitjanit en un part per cesària. La Noèlia ha rebut la visita del conseller de Salut, Boi Ruiz.

x