Els Catòlics organitza tallers de manualitats per esperar els reis a la Plaça Clarà complementant el campament reial

Coincidint amb el muntatge del Campament reial a la Plaça Clarà, el centre cultural Els Catòlics ha organitzat tallers infantils a l’exterior del campament perquè els més petits puguin fer manualitats. D’aquesta manera es vol fer l’espera de l’arribada dels tres reis d’Orient més amena per als nens i nenes.

Paper, cartolina, cola i tisores són els principals materials que aquests dies utilitzen els nens i nenes del taller de manualitats del campament reial per fer les seves creacions. Són materials de fàcil manipulació aptes per a totes les edats. Eva Vendrell, responsable dels tallers, explica que les manualitats “bàsicament són d’enganxar i retallar perquè ho puguin fer tots els nens i si algun necessita ajuda les responsables o els pares els ajudem”.

Durant aquests dies previs a l’arribada de Ses Majestats es fan cinc tallers tots ells amb diferents manualitats, per tal que els nens passin una estona entretinguts mentre esperen els reis. “Totes les manualitats estan relacionades amb els reis” puntualitza Eva Vendrell que afegeix que les coses que els nens fan al taller, al vespre, “les poden portar a veure els patges al campament reial, ja que es fixen en el que han fet i els agrada molt”.

Ja fa varis anys que complementant el campament reial a la Plaça Clarà, Els Catòlics organitza aquests tallers de forma gratuïta.