Centenars de nens i nenes visiten el Campament Reial de la Plaça Clarà per fer arribar les seves cartes als Tres Reis d’Orient

Aquest cap de setmana Olot ha acollit la visita d’un personatges molt especials: els carters reials. Acompanyats de multitud de patges de Els Reis d’Orient s’han instal·lat a la Plaça Clarà per recollir totes les cartes dels nens i nenes de la ciutat. El Campament Reial romandrà instal·lat fins dilluns i serà des d’on s’iniciarà la Cavalcada de Reis.

Per portar la carta als reis. Aquest és el motiu pel que centenars de nens i nenes visiten el campament reial instal·lat a la Plaça Clarà al llarg d’aquest cap de setmana. L’objectiu és poder explicar totes les seves peticions pels reis mags als carters reials per tal que aquests les fagin arribar a Ses Majestats Els Reis d’Orient.

Els carters reials no han vingut sols a Olot, ho han fet acompanyats d’una setantena de patges entre els quals hi ha alguns dels ajudants més importants dels tres reis. Com ara el Mag que té les claus de totes les cases de la ciutat perquè els reis puguin entrar a deixar els regals, els cuiners que preparen el menjar de tota la comitiva reial amb una olla màgica que no s’acaba mai o la Caramalera i el Carboner tot el dia discutint pel carbó dolç i el salat.

Els carters reials reculliran les cartes dels nens i nenes fins aquest diumenge. Des d’aquest mateix campament és d’on Ses Majestats pujaran a les carrosses per iniciar la cavalcada aquesta Nit de Reis. Serà a partir de 2/4 de 7 del vespre i els acompanyaran uns 250 patges.