La Unió Esportiva Olot estrena l’any 2015 amb una victòria per la mínima davant d’un aspirant a l’ascens, el Reus Deportiu, gràcies a un gol de Carlos a cinc minuts del final (1-0)

Un gol de Carlos Martínez a cinc minuts pel final ha donat la victòria a la Unió Esportiva Olot aquest migdia davant d’un bon CF Reus Deportiu. Els homes de Rodri no guanyaven a casa des del mes d’octubre i ho han aconseguit avui gràcies a una bona defensa i a la determinació dels seus dos davanters en els instants finals. 

L’Olot de Rodri havia preparat a consciència el seu debut en aquest any 2015 a l’estadi i la feina en els entrenaments ha donat el seu efecte en un partit on el Reus Deportiu ha posat les coses realment complicades als olotins. Wilfred ha intervingut només de començar el matx després d’una internada a l’àrea dels de Nacho González, i els reusencs han pressionat molt a dalt per impedir als locals treure la pilota per terra. Els visitants han pogut marcar en un primer temps molt intens on l’Olot s’ha encomanat de l’esperit d’Uri Santos, el millor dels garrotxins avui.

A la represa, però, les forces s’han igualat i la balança es podia decantar a favor de qualsevol dels dos equips. L’ex davanter del Llagostera Sellarès ha estat a punt de marcar però la seva rematada amb el cap ha sortit fregant el pal. Edgar i el mateix Sellarès han marcat la diferència però s’han topat amb una defensa molt intensa i ben posicionada. En els darrers minuts del matx, s’ha vist un Olot diferent. Els de Rodri han estirat de l’estratègia per fer mal al rival i Abel Solé ha pogut marcar amb el cap però s’ha topar amb el porter Edgar. Amb el partit equilibrat i en els darrers instants, els de Rodri l’han tingut i no l’han desaprofitat. Uri Santos s’ha fabricat una passada de la mort dins l’àrea i Carlos, amb la canya a punt, ha pogut celebrar la seva recent paternitat amb un gol d’or.

El pitxitxi olotí s’ha retrobat amb el gol en el millor moment, quan més el necessitava el seu equip. Els reusencs han posat l’ai al cor amb aficionats, que han omplert l’estadi en una matinal excel·lent de futbol, però els de González no han estat encertats i han encadenat el seu quart partit sense guanyar ni marcar.

Rodri ha vist com la seva estratègia ha funcionat a la perfecció i ha acabat amb quatre migcampistes sobre el terreny de joc. Ara bé, ha estat el segon entrenador Àlex Terma qui ha valorat aquesta victòria d’or.

Amb els tres punts aconseguits avui, l’Olot és a mitja taula amb 24 punts i vol mirar cap amunt el més aviat possible.

ALEX TERMAL’Olot té previst fitxar dos o tres jugadors en aquest mercat d’hivern

El segon entrenador i director esportiu del club Àlex Terma ha deixat entreveure aquest migdia en roda de premsa que el club està tancant algunes operacions per portar reforços aquest mes de gener. El lateral i els extrems són les posicions que el cos tècnic vol apuntalar. Terma ha assegurat, però, que “encara no tenim res tancat ni molt menys, però estem buscant jugadors que aportin més equilibri a l’equip”. Amb 20 fitxes en l’actualitat, el primer equip només podria inscriure dos jugadors més en el cas de fitxar, és per aquest motiu que potser caldrà aplicar la filosofia del metro per portar jugadors: deixar sortir abans d’entrar.