El CEF Bosc de Tosca guanya al CP Santa Pau en un partit ajornat i s’acosta al líder, el Sant Gregori

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca va guanyar ahir a Santa Pau per 0 a 2 i escurça la persecució del líder de Tercera Catalana. Un penal innocent del Santa Pau a la 2a part va permetre desnivellar un partit que fins al moment s’havia mostrat equilibrat. 


Santa Pau i Bosc de Tosca van recuperar aquest diumenge el seu partit pendent de la 13a jornada de Tercera Catalana, suspès per les fortes pluges, i suposava el retorn dels dos equips a la competició després del Nadal. La primera part no va ser de ningú; els dos equips van gaudir de poques ocasions: les més clares van arribar pels visitants; en aquesta el visitant Arnau Vilar remata forçat, i aquí cap davanter concreta una magnífica centrada. La disposició del Santa Pau va aturar l’atac presenc, però ni uns ni altres van poder controlar el partit.

Ja a la Segona part, el Santa Pau va sortir endollat i va gaudir de les seves oportunitats més clares, intensificant les seves arribades a la porteria de Grabolosa, però el partit es va trencar al minut 75 de partit. Un penal innocent de Pere Agustí sobre Isaac Sala va donar l’oportunitat al Bosc de Tosca d’encarrilar el partit, i Dorca marcava el 0 a 1. Aquest gol va desfer les intencions dels locals, i una badada defensiva a les acaballes de partit va permetre a Gaitán caçar el seu 14è gol de la temporada, a més de la victòria per 0 a 2 del Bosc de Tosca.

Amb la victòria, el Bosc de Tosca es queda a quatre punts del líder Sant Gregori -que en té 38-, i manté la persecució dels gironins.

El Santa Pau es troba a la onzena posició, sis punts per sobre el descens. Aquest cap de setmana només es va jugar un altre partit pendent al grup 17 de Tercera Catalana: Les Preses es va sobreposar a les seves baixes i va guanyar per un gol a 2 al camp del cuer Vilobí, Els presencs són tercers, amb 33 punts.

 

Deixa un comentari