La campanya de Nadal ha transcorregut de forma normalitzada a Olot amb lleugers repunts en les vendes segons l’Associació de Comerciants

L’Associació de Comerciants d’Olot valora positivament la resposta dels consumidors a la jornada d’obertura comercial d’ahir, últim diumenge d’obertura de la Campanya de Nadal. La bona afluència de gent pels carrers va donar el to de la campanya general, en què s’ha pogut notar un lleuger repunt de les vendes a la majoria d’articles oferts. En general, amb els seus alts i baixos, els comerciants estan satisfets de les vendes aconseguides.

Els consumidors garrotxins han respost bé a l’últim diumenge d’obertura comercial d’aquesta campanya de Nadal. Així ho considera l’Associació de Comerciants d’Olot. L’Associació de Comerciants d’Olot ha incentivat les compres de l’últim tram de la campanya amb xecs regals que els guanyadors del sorteig que es va efectuar el passat 27 de desembre van poder bescanviar fins ahir. Amb els seus alts i baixos, en general les compres de la campanya de Nadal a Olot s’han estabilitzat respecte l’any anterior, i fins i tot s’ha notat un lleuger repunt en molts dels articles oferts. Avui els comerços encara reben les visiten dels consumidors que han deixat les compres per a última hora. Dimecres tornaran a obrir, aquesta vegada amb els descomptes propis de les rebaixes d’hivern.

x