Els comerciants encaren amb optimisme la temporada de rebaixes d’hivern

Arrenca una nova campanya de rebaixes. Els comerciants d’Olot esperen amb optimisme aquesta època, i preveuen que les vendes aniran millor que anys enrere. Els aparadors de la ciutat han obert avui amb descomptes que ronden entre el 30 i el 50%.

A Catalunya, un cop passat festes comença de forma oficial la campanya de rebaixes d’hivern. Avui ha arrencat la temporada, i els comerciants tenen bones previsions de vendes, tot i que els ingressos procedents de la campanya de Nadal han acabat per sota del que s’esperava.

Malgrat que la campanya comença avui, alguns clients han aprofitat que el Tribunal Constitucional té suspesa la norma catalana de comerços, que ha provocat que algunes botigues avancessin el dia d’inici de les rebaixes d’hivern aplicant la llei espanyola. Tot i això, la majoria de clients i comerciants han esperat fins avui per veure els descomptes.

De moment, els descomptes que es col·loquen als aparadors ronden entre el 30 i el 50%. Fins i tot s’han pogut veure rebaixes superiors, malgrat que són casos excepcionals. La temporada de rebaixes d’hivern als comerços es mantindran fins a finals de febrer.