Els diputats i senadors de CiU per Girona s’autoinculpen pel 9-N en solidaritat amb la Generalitat

Dotze diputats i senadors de Convergència i Unió de Girona van presentar dilluns al matí la seva autoinculpació pel 9-N a l’Audiència Provincial, un fet que totes les demarcacions estan duent a terme amb la finalitat de donar suport al President de la Generalitat de Catalunya després de la querella que va presentar l’Estat pel procés participatiu.

Entre els polítics que dilluns van entrar a l’Audiència de Girona es trobaven el diputat olotí al Congrés Jordi Xuclà o el diputat del Parlament de Catalunya i alcalde de Besalú Lluís Guinó, a més de Pere Vila, Montse Surroca, Carles Pàramo o Joan Bagué, entre d’altres. Els diputats i senadors se sumen així al que ja van iniciar fa uns dies els ciutadans, presentant les seves autoinculpacions als diferents jutjats de Catalunya.