L’ajuntament d’Olot renova el mobiliari urbà del Volcà Montsacopa

El Volcà Montsacopa d’Olot ha començat l’any estrenant mobiliari. S’hi ha instal·lat bancs i papereres i s’han millorat els graons d’accés al cràter i al mirador entre altres actuacions. Aquesta és una primera fase de les obres de millora de l’entorn del volcà que inclouran l’anivellament del camí que dona la volta al cràter.

 Fer el passeig dels veïns i la visita dels turistes més agradable és l’objecitu que persegueixen les actuacions de millorar que s’estan duent a terme al Volcà Montsacopa d’Olot. De moment s’ha fet la primera fase de la millora que ha consistit en la instal·lació de seients de pedra en substitució als antics bancs de fusta que havien quedat deteriorats pel pas del temps. També s’han col·locat papereres, s’han substituït els graons de fusta d’accés al cràter i al mirador i s’ha millorat l’entorn de la font del volcà. Aquestes millores han costat al voltant d’uns 25.000€ i compten amb l’aprovació dels veïns.

Serà al voltant dels mesos de febrer i març quan es dugui a terme la segona fase de les millores que consistirà en anivellar el camí que dona la volta al cràter del volcà. Això es farà seguint un procediment amb sorra compactada que ja s’ha aplicat als accessos de la gredera del volcà Croscat i que permetrà fer el camí més còmode i transitable per a tot tipus de persones. Aquesta actuació compta amb un pressupost d’uns 50.000€ part dels quals els aportarà la generalitat a través  del Departament d’Agrucultura i Medi Natural.

x