Girona se solidaritza amb els francesos després de l’atemptat al ‘Charlie Hebdo’

Les mostres de condol pels fets ocorreguts aquest dimecres a París s’han estès per tot al món. A Catalunya s’ha fet un minut de silenci en diferents ciutats. Girona també s’ha solidaritzat amb els francesos després de l’atemptat a mans de tres terroristes a la redacció del ‘Charlie Hebdo‘, que ha acabat amb la vida de deu periodistes i dos policies. Més de 200 persones -entre polítics, policies, ciutadans i periodistes- han guardat un minut de silenci en record de les víctimes. Portant cartells on es podia llegir ‘Je suis Charlie’ (Jo sóc Charlie), les persones que s’han concentrat han volgut també llençar un missatge en favor de la democràcia. L’alcalde de Girona -que també és periodista-, Carles Puigdemont, ha qualificat d’atemptat de “carnisseria” i ha dit que cal posar-se al costat de la democràcia i la llibertat.

girona amb charlie