L’Institut de Cultura editarà el diccionari biogràfic de personatges socials i culturals d’Olot de Josep Maria Canals

El diccionari biogràfic d’Olot i la Garrotxa que impulsa l’activista cultural Josep Maria Canals agafa forma, i l’Institut de Cultura de la Ciutat ja n’ha confirmat la seva edició. Es treballa perquè pugui veure la llum per la diada de Sant Jordi d’aquest 2015.


Al 1992, Josep Maria Canals va començar a escriure biografies de diferents activistes culturals i socials de la ciutat d’Olot, coetanis de l’època que ha viscut el mateix Canals. Fins ara, n’ha recopilat més de 950, incloent perfils d’allò més diversos.

Ara l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot s’ha compromès a editar aquesta obra en un volum que podria aparèixer aquesta mateixa diada de Sant Jordi. L’autor es mostra satisfet de veure editada l’obra, després d’anys de treball en aquest àmbit. És la primera vegada que a la ciutat d’Olot apareix un diccionari d’aquestes característiques i dimensions.