La UE Olot s’enfrontarà aquest diumenge al Cornellà

Després de la providencial victòria a casa per 1 a 0 contra el Reus Deportiu, la Unió Esportiva Olot repetirà demà passat a l’estadi municipal contra un rival inferior el Cornellà, a la divuitena posició de la taula. Però tot i tenir 6 punts més, l’Olot haurà d’anar a totes.

“El Cornellà és un equip que m’agrada, que juga bé. Dels últims rivals que he vist, és un dels que fa un joc més atractiu i han tingut molt mala sort”, va advertir ahir Antonio Rodríguez ‘Rodri’, entrenador de la UE Olot. “Serà un rival molt perillós i no mereixen estar tan a sota en la classificació”, va afegir.

L’entrenador local també va desmentir els rumors que situaven el davanter Enric Gallego al Cornellà i va afirmar que busquen sortida a Márquez, tot i que “fins que no s’acabi el període del mercat d’hivern, no se sabrà del cert el seu futur”.

En l’anada, els olotins van empatar a zero en un enfrontament marcat pel desencert i les errades. Per això els olotins hauran d’intentar sumar una altra victòria, la segona seguida, per allunyar-se de la zona més perillosa de la classificació.