L’actriu olotina Paula Arbós protagonitza ‘Ara’, de la companyia de creació Kunstant

L’obra, que combina interpretació i audiovisual, està situada als anys vint i s’inspira en la història real de Teresa Carreras, una dona de la Bisbal d’Empordà a qui la guerra va canviar la vida. Podrà veure’s el proper 24 de gener al Teatre Principal d’Olot, amb Paula Arbós com a protagonista.

paula arbós ara

Aquest és el primer projecte de la companyia Kunstant, que va néixer com un treball de final d’estudis d’un grup d’alumnes de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Dos anys més tard, l’obra de teatre que van crear ha esdevingut una realitat. Ja hi ha programades diverses funcions a Barcelona però el de la capital garrotxina serà el primer teatre de fora de la capital catalana en acollir el muntatge. Aquesta setmana podran descobrir-lo al programa MAC Exprés, que entrevista a la protagonista femenina de l’obra, Paula Arbós. L’olotina tornarà a actuar a la ciutat després formar-se a Estats Units i treballar en diversos projectes internacionals.

x