El Garrotxa Rugby Club estrena l’any i la nova categoria amb una contundent victòria davant dels Enginyers ‘B’ (34-5)

Els Teixons ja han assolit l’objectiu de pujar de categoria aquesta temporada i, en l’estrena a la primera divisió, han aconseguit derrotar amb claredat als Enginyers ‘B’. El públic ha vibrat aquesta tarda amb l’equip, que ha fet un matx perfecte i ha deixat el rival amb només 5 punts en el primer enfrontament del club a la nova i exigent categoria.

Tarda d’estrenes aquest dissabte a la tarda a l’estadi municipal d’atletisme d’Olot. El Garrotxa Rugbi Club debutava a la primera divisió i encetava un any 2015 farcit de nous reptes. Els Teixons no podien començar millor en aquesta nova aventura i van fer un partit perfecte, encarrilant a la primera meitat un duel  marcat pel fang, la lluita i la intensitat. Una gran victòria que va fer gaudir al públic i va reforçar la confiança dels garrotxins.

L’objectiu de l’equip de pujar de categoria ja es va complir en acabat de la primera volta per la reestructuració que ha fet la Federació, i tot i que aquesta primera divisió no és la mateixa que la de l’any passat, els rivals seran molt durs i competitius, un fet que posarà a prova als olotins durant aquesta segona part de la temporada.

Després de la bona i treballada victòria contra els Enginyers B, els jugadors i la Junta del Garrotxa Rugby Club van entregar el títol simbòlic de presidenta d’honor a Elena Juvanteny, per la seva constant dedicació i implicació amb el club. Un acte molt emotiu que va tancar una tarda rodona a l’estadi.