La Unió Esportiva Olot topa amb el porter Íñigo i no pot perforar la teranyina del Cornellà, que s’endú un punt de l’estadi municipal (0-0)

L’equip de Rodri ha llançat els primers 45 minuts, però en la segona meitat ha estat superior al Cornellà de Jordi Roger i només una magistral actuació del veterà porter Íñigo ha evitat que els olotins aconseguissin la victòria. El marcador no s’ha mogut en tot el partit i l’Olot manté la distància amb els equips de la part baixa de la taula. 

La Unió Esportiva Olot buscava avui al migdia la seva segona victòria consecutiva davant del Cornellà, una ratxa que els de Rodri no han pogut enllaçar en el que va de temporada. El Cornellà de Jordi Roger venia tocat i s’ha plantat amb una línia de cinc al darrere, després de somiar fa unes setmanes amb la Copa del Rei davant del Reial Madrid. La primera meitat ha estat una oda a l’avorriment, i cap dels dos equips ha disposat d’una sola ocasió de gol.

Però en el segon acte les coses han canviat i l’equip de Rodri ha estirat les seves línies buscant el gol de la victòria. Els davanters olotins han trobat espais entre la teranyina del Cornellà i només hi ha hagut un impediment perquè l’Olot s’emportés els tres punts avui. Aquest ha estat el veterà porter Íñigo, que ha aturat de manera magistral les tres accions més clares per part del conjunt garrotxí. Ni Uri, ni Rojas ni David López en una fantàstica contra han pogut perforar la porteria dels del Llobregat per culpa de les aturades espectaculars del seu porter.

Els de Jordi Roger, que no han disposat de cap acció realment clara de perill, s’han endut un valuós punt d’un camp on fa dues temporades hi van perdre una lliga a Tercera Divisió.

Amb aquest empat a res, la UE Olot es queda amb 25 punts en la classificació i manté l’avantatge amb els equips de baix. La propera visita serà d’exigència màxima, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant del filial del Reial Club Deportiu Espanyol.

 

x