L’Associació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa entrega els seus premis

Aquest matí, l’Associació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa ha entregat els seus premis als diversos pessebristes de la comarca. L’acte, al Casal Marià, ha permès que l’associació guardonés  als qui han col·laborat en algun pessebre de la comarca.

Tothom, petits i grans, han pogut rebre premis i certificats al Casal Marià, de la mà de l’Associació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa, per la seva tasca en favor d’aquesta tradició nadalenca que té tant pes a la comarca. El president de l’associació, Miquel Serrat, ha destacat que a Olot és molt important l’el·laboració dels pessebres i que, malgrat que cada cop se’n fan menys, la seva salut és bona i es podrà continuar molt temps.

Amb la presència també del president de la Federació de Pessebristes de Catalunya, s’ha remarcat a vàlua dels pessebres, que es reivindica com una tradició, però també com un art. A més, Pere Macias, portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, ha rebut el premi honorífic Ramon Amadeu de les mans de la mateixa associació. Serrat ha remarcat la importància de Macias pel món del pessebre i tot el que ha fet al seu favor, especialment en la seva època com a alcalde. L’acte també ha servit per anunciar projectes futurs que tenen com a meta final reconvertir Olot en la capital dels pessebres.

x