A Olot ja són més de 500 famílies les que han demanat ajuda a l’administració local per problemes relacionats amb la pobresa energètica

A Olot més de 500 famílies demanden ajudes a l’administració local per qüestions relacionades amb la pobresa energètica. Els ajuts per solucionar aquesta problemàtica representen per a la ciutat prop de 40 mil euros anuals. Dipsalut ha destinat una partida a la compra de bombones de butà que reparteixen a tota la demarcació a través dels centres de distribució d’aliments i productes bàsics.

Olot ja acumula centenars de casos de pobresa energètica. L’administració local actua a través d’ajudes d’urgència que són valorades al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Des de Dipsalut s’ha destinat una partida a la compra de bombones de butà que reparteixen a tota la demarcació a través dels centres de distribució d’aliments i productes bàsics. Els ajuts per pal·liar la pobresa energètica a Olot representen per a la ciutat prop de 40 mil euros anuals.

Deixa un comentari