El director del programa per definir l’Administració tributària de Catalunya planteja un model que preval l’atenció al contribuent per sobre de la persecució del defraudador

Joan Iglesias, director del programa per la definició d’un nou model d’Administració Tributària, va parlar divendres a la tarda al Casal Marià d’Olot sobre la seva tasca en dues sessions organitzades per l’Idesga i Estelada 2014.

La primera conferència estava dirigida a experts, persones amb coneixements d’economia i hisenda. Iglesias va parlar-los amb detall de les idees que té per poder debatre-les amb ells. La segona va ser a títol més divulgatiu per al públic general. Iglesias va aclarir que Catalunya ja compta amb una hisenda pròpia i que el que falta és la capacitat d’administrar-la. Per això, va insistir en el fet que amb les eines d’un estat propi es podrien corregir els procediments de la hisenda actual. Així, Catalunya s’aproparia a altres models de recaptació i distribució de diners més innovadors i avantguardistes, no se centraria, com en d’altres, en la persecució dels defraudadors. Iglesias serà l’entrevistat al programa ‘Pros i Contres’ que podran veure dimecres als horaris habituals.