El TAV compleix dos anys a Girona reconegut com una gran connexió directa amb Europa

Divendres es van complir dos anys de la posada en funcionament del Tren d’Alta Velocitat a la ciutat de Girona. Per a la majoria dels grups municipals de la ciutat, el tren ha suposat una obertura més directa a Europa. Ningú posa en dubte que el Tren d’Alta Velocitat ha suposat un abans i un desprès a la ciutat de Girona. De fet, per a la majoria de grups polítics de Girona ha suposat l’obertura de la ciutat a Europa. 

Tot i així, per a alguns grups encara cal potenciar més el tren convencional, que ha quedat oblidat amb la potenciació de l’alta velocitat. A més, tot i portar dos anys amb el tren a la ciutat, les obres no estan acabades i tots els grups coincideixen en què cal actuar en el barri de Sant Narcís, que ha patit les obres durant sis anys i mig. A més, el portaveu de CiU a l’Ajuntament també ha avançat que aquest mes de gener es celebrarà el ple monogràfic del Tren d’Alta Velocitat desprès que el demanessin els veïns i que tots els grups acordessin per celebrar.