El Parc Científic i Tecnològic de la UdG a Girona presenta un concurs de creditors per resoldre la seva situació econòmica

La direcció del parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona va anunciar la setmana passada que va presentar un concurs de creditors davant el Jutjat Mercantil de Girona. D’aquesta manera tira endavant amb el procés iniciat a inicis de setembre, quan va presentar un preconcurs amb l’objectiu de resoldre la difícil situació econòmica en què viu immers el parc.

El parc científic arrossega un deute de 40 milions d’euros, i amb aquests passos es vol intentar garantir la viabilitat de les instal·lacions. La directora del parc, Anna Albar, s’ha mostrat en aquest sentit optimista, ja que els comptes d’explotació del parc són positius i l’únic problema és el deute, que ja ha explicat que no podran tornar íntegrament. Per això està negociant amb l’Estat, I espera arribar a un acord aquest mateix any.

Deixa un comentari