La Principal d’Olot apropa el so de la cobla als joves escolars de la Garrotxa

La Principal d’Olot ha actuat avui al Teatre Principal per mostrar els recursos sonors que té una cobla, davant alumnes de diferents escoles de la Garrotxa. D’aquesta forma es pretén apropar la música de cobla descobrint un per un els instruments que la composen.

El so de cobla no acostuma a formar part de la música que escolten els més joves; per aquest motiu, el Teatre Principal, l’Institut Municipal d’Educació i la cobla la Principal d’Olot organitzen des de fa més de deu anys una activitat que pretén apropar les possibilitats de la música de la formació musical típica de Catalunya als alumnes de les diferents escoles de la Garrotxa. Durant el concert, els diferents integrants de la cobla també expliquen quins instruments fan servir. El resultat acostuma a ser positiu i els alumnes marxen satisfets de l’espectacle.
L’activitat forma part dels recursos pedagògics de l’Institut Municipal d’Educació destinats als centres educatius. En aquest esdeveniment també es permet l’entrada a persones majors de 65 anys, per aprofitar els espectacles destinats a escolars que es duen a terme al Teatre Principal, dins el projecte Al Primer Pis que ofereix l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot.

Deixa un comentari