L’exposició itinerant que acull Ripoll sobre el centenari de la creació de les escoles normals de mestres de Girona arribarà a Olot el juny

Ripoll acull aquests dies l’exposició itinerant sobre el centenari de la creació de les escoles normals de mestres de Girona; un centenari que s’està commemorant durant aquest curs 2014-2015. Després de l’acte d’inauguració d’aquest centenari a Girona es va creure convenient desplaçar aquesta exposició al llarg de les comarques gironines.

La primera parada de la mostra és a Ripoll, on es pot visitar a l‘Arxiu Comarcal del Ripollès fins el 6 de febrer. L’objectiu principal és donar a conèixer, d’una manera senzilla i amena però rigorosa, la trajectòria i l’activitat dels centres d’ensenyament que durant els darrers cent anys s’han ocupat de la formació dels mestres a la ciutat de Girona i el seu àmbit territorial d’influència. L’exposició passarà per Olot a principis del juny d’aquest any.