El veí d’Olot detingut pel crim de Cabanes té antecedents de robatoris violents en un mas de la Garrotxa

Un dels dos detinguts empresonats ahir pel crim de Cabanes, a l’Alt Empordà, és olotí. El succés va tenir lloc al febrer de l’any passat, on una dona de 75 anys va morir assassinada durant un robatori a una empresa de pinsos del municipi empordanès. L’olotí, que té 29 anys i actualment viu a Mollet del Vallès, hauria participat en aquest delicte.

No es tracta de l’únic assalt violent protagonitzat pel jove; durant la vigília de Reis de l’any 2009,  va entrar a robar amb un company al mas La Torre d’en Llunes d’Olot, i va intercanviar diversos trets amb el fill del masover, que es va despertar i els va sorprendre. Després del succés, els delinqüents van fugir, però van ser atrapats pels Mossos d’Esquadra a la zona de l’estadi de futbol municipal. El jove olotí detingut té un llarg historial delictiu, per furts, robatoris, o tinença d’armes i explosius, entre diversos fets, i tenia una ordre de cerca i captura per condemnes de presó que havia de complir.

x