L’Ajuntament d’Olot presentarà cinc grans al·legacions a l’estudi informatiu de la variant de l’Estat

L’Ajuntament d’Olot també presentarà al·legacions a l’estudi informatiu de la variant d’Olot del Ministeri de Foment. A més de la petició coneguda per segregar el projecte entre Olot i la resta del traçat, el consistori demanarà que el seguiment de l’A-26 es faci per la variant i per la Canya, que hi hagi una entrada a Olot per l’avinguda Europa, que s’estudiï molt bé la possibilitat del túnel des de l’Hostal del Sol i que  es tinguin en compte l’estudi que la Generalitat va fer al pla de Sant Andreu.

L’Ajuntament d’Olot també presentarà al·legacions a l’estudi informatiu de la variant d’Olot del Ministeri de Foment. Entre les més importants, destaquen cinc peticions. Primerament, el consistori demanarà que el seguiment de l’A-26 es faci per la variant i per la Canya. L’Ajuntament també demana que l’entrada que hi havia prevista fins a l’Avinguda Europa es mantingui. En l’estudi publicat apareix suprimida. Una altra petició de l’Ajuntament d’Olot serà que s’estudiï molt bé la possibilitat del túnel des de l’Hostal del Sol. Alhora, es demanarà que es tingui en compte l’estudi que la Generalitat ha fet al pla de Sant Andreu. El consistori també mantindrà la seva petició de segregar el projecte entre Olot i la resta del traçat, per tal que el tram projectat a la capital de la Garrotxa avanci més ràpidament.

Deixa un comentari