Sergio Maestre rescindeix el seu contracte amb l’Olot i fitxa pel Cornellà

El migcampista Sergio Maestre, arribat aquesta mateixa temporada a la Unió Esportiva Olot, es desvincula del club de mutu acord i fitxa pel Cornellà. El jugador era dels que comptava amb més minuts a les ordres d’Arnau Sala.

Sergio Maestre (imatge: ueolot.com)
Arriba la primera baixa de la plantilla de la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’hivern. Es tracta del migcampista barceloní Sergio Maestre, que va arribar al club procedent del Badalona. Maestre havia passat per les categories inferiors del Barça, el Saragossa i el Celta. Maestre era dels jugadors més habituals als onzes de l’entrenador Arnau Sala, però des de l’arribada de Rodri havia baixat la seva participació a l’equip. Encara ara és dels deu jugadors més utilitzats de la temporada.
Maestre ha rescindit el contracte de mutu acord amb l’Olot, segons el mateix club; malgrat això, el barceloní seguirà jugant aquesta temporada a la Segona Divisió B, perquè el seu club de destinació és el Cornellà (actualment 18è classificat i en zona de descens).