Una trentena d’associacions presenten una instància a l’Ajuntament d’Olot per garantir l’habilitació d’un hotel d’entitats a l’antic Hospital Sant Jaume

Una trentena d’associacions reclamen a l’Ajuntament d’Olot garanteixi l’habilitació d’un centre cívic o hotel d’entitats a l’antic hospital. Aquest dimecres han presentat una instància on demanen la creació d’una comissió mixta entre l’Ajuntament i les associacions que es posi a treballar per a aquest objectiu.

Ahir al migdia, la trentena d’assoiciacions que reclamen un hotel d’entitats  a l’antic hospital Sant Jaume, van reunir-se davant de l’Ajuntament d’Olot. El consistori ja s’ha compromès a donar resposta a la demanda dins del projecte per al nou pla d’usos de l’equipament, però les entitats volen garanties tangibles. Ahir van presentar una instància per demanar la constitució d’una comissió mixta formada per les associacions i l’Ajuntament que treballi en aquest sentit.

Les entitats congregades davant l’Ajuntament han justificat la seva insistència explicant que actualment només disposen d’alguns espais cedits pel consistori que han de compartir diverses entitats. La trentena d’entitats, que han signat un manifest conjunt, volen habilitar un autèntic espai de relacions dins de l’antic hospital, amb sales polivalents, d’assaig, de concerts i de conferències. Han anunciat que promouran una enquesta entre les associacions per conèixer les seves necessitats i, a partir d’aquí, iniciar un projecte conjunt amb l’Ajuntament.