El migcampista Sergio Maestre deixa la UE Olot, que dissabte s’enfrontarà a l’Espanyol B

Partit difícil per a la UE Olot demà a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B. Els periquitos estan a la zona alta de la taula i no posaran les coses fàcil als homes de ‘Rodri’, que a més, ja no comptaran amb Sergio Maestre.

Maestre va entrenar-se ahir per últim cop amb els seus companys de la Unió Esportiva Olot. El migcampista va signar ahir la rescissió i avui ja entrena amb el seu nou equip, el Cornellà, amb el qual podria debutar diumenge, a casa contra el Reus. El migcampista i l’equip olotí han arribat a un acord per a rescindir el contracte que els unia, després que amb l’arribada de Rodri a la banqueta, Maestre perdés protagonisme.

També el lateral dret David Márquez ha rescindit el seu contracte que ja va demanar marxar del club per tenir més minuts i la seva destinació és El Masnou, de 3a divisió.

L’Olot té previst fitxar de dos a tres jugadors durant el mercat d’hivern i tot i aquests canvis, la lliga segueix. L’equip juga demà a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B. Els periquitos estan a la zona alta de la taula i no posaran les coses fàcil als homes de ‘Rodri’. L’Olot està a punt de tancar el segon autocar d’aficionats per anar veure el partit. L’entitat també està negociant amb el club blanc-i-blau un acord per establir un preu econòmic per a les entrades. D’altra banda, el club ha anunciat la data de la inauguració dels nous vestidors. Serà el proper 25 de gener, abans del partit que l’Olot jugarà a l’Estadi Municipal.