El programa ‘1món.cat’ d’Olot Televisió s’emetrà diumenge des de la Fira del Fesol de Santa Pau, en directe de les 6 de la tarda a les 8 del vespre

El programa ‘1món.cat’ d’Olot Televisió s’emetrà diumenge a la tarda des de la Fira del Fesol de Santa Pau per conèixer-ne tots els detalls. S’emetrà en rigurós directe de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre. El programa serà conduït per Glòria Trullàs des dels estudis de la Xarxa,a Barcelona, i Albert Brosa, que presentarà el programa des de Santa Pau.

Glòria Trullàs ha avançat aquest divendres a Les Notícies alguns dels continguts més destacats del programa. A Santa Pau, ‘1món.cat’ parlarà en directe amb l’Associació de Fesols de Santa Pau i l’alcalde del municipi. Josep Grabulosa donarà a conèixer a tots els espectadors de les televisions locals la prova de la ceba, una previsió casolana i tradional per conèixer la pluviometria dels 12 mesos de l’any. També hi haurà lloc per a la comparsa carnavalesca de Santa Pau. Els seus membres explicaran com preparen el Carnaval d’enguany. Mentre tot això passi i des de Barcelona, Glòria Trullàs entrevistarà la música i cantant Anna Roig, i informarà de les curses de cavalls de Vila-seca, al Tarragonès.