Els dos nous supermercats projectats al sector nord-oest d’Olot suposaran la contractació de 100 persones

Amb la inauguració del nou hospital i la previsible construcció de la variant d’Olot, per a la qual l’Ajuntament espera que s’hi faci una entrada a l’Avinguda Europa, el sector nor-oest d’Olot es convertirà en una de les entrades més importants a la ciutat en un futur proper. Les empreses ho saben. És per això que al llarg de l’avinguda dels països Catalans s’estan projectant fins a dos nous supermercats, dues superfícies que suposaran la contractació de fins a un centenar de persones.

L’Esclat Bonpreu té previst construir un supermercat en aquetss terrenys del sector de la Guardiola. De la seva banda, l’antiga fàbrica de Can Domènec s’enderroca sota el permís de l’Ajuntament per ubicar-hi el segon Mercadona de la ciutat. La construccions de les dues noves superfícies suposaran 100 nous llocs de treball.

El sector que va del nou hospital a l’avinguda Europa esdevindrà una entrada molt important per a Olot quan estigui executada la variant. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, dóna la benvinguda a la iniciativa dels dos supermercats. Les cadenes s’han compromès amb l’Ajuntament d’Olot a contractar preferentment persones d’Olot i la Garrotxa en situació d’atur. Una part dels recursos dels plans ocupacionals d’aquest any l’Ajuntament els destinarà a la contractació d’un tècnic que prepararà els aspirants i que, juntament amb l’equip de tècnics municipals d’ocupació del mas les Mates, s’encarregarà del procés de selecció. L’Ajuntament d’Olot ja té experiència en processos de selecció de personal per a supermercats. Ho va fer per al primer Mercadona, ubicat a la plaça Mercat d’Olot. En aquella ocasió, hi va haver sis-cents aspirants i se’n van contractar una trentena, la majoria abans d’obrir l’establiment per fer pràctiques en d’altres supermercats de Mercadona. La cadena vol contractar deu nous treballadors per a la botiga de la Plaça Mercat.

 

x