L’empresa Torraspapel externalitzarà alguns dels seus serveis a una empresa que mantindrà els treballadors

L’empresa Torraspapel de Sant Joan les Fonts externalitzarà a partir de febrer els serveis d’acabats de producció, logística i expedicions de la fàbrica a l’empresa CTC Externalització. Prop d’un centenar de persones treballaran per a la nova empresa, que mantindrà tots els llocs de treball amb les mateixes condicions. Es mantindran salaris i antiguitats als treballadors i condicions laborals pactades en el conveni vigent de pasta, paper i cartró.

L’externalització comporta, però, la reducció del comitè de Torraspapel de Sant Joan, que passarà a estar format per cinc treballadors, i és que l’empresa externa ja té el seu propi comitè. L’externalització dels serveis d’acabats, logística i expedició forma part del procés de reducció de pèrdues de l’empresa, que té l’octubre passat va tancar la planta de Sarrià. Segons ha informat el comuitè, Torraspapel no ha previst externalitzar serveis en cap altre dels centres de treball que té.