El CPA Olot arrenca la temporada aconseguint la tretzena victòria consecutiva al Campionat Provincial de Girona

El CPA Olot aconsegueix, per tretzè any consecutiu, el primer lloc al Campionat Territorial gironí. Aquesta tarda el grup de xou A s’ha imposat als seus rivals amb ‘Sobreviure’, la nova proposta coreogràfica de Ricard Planiol i Ester Fàbrega. El grup B, amb ‘Buscant destinatari’, ha quedat quart, i el ‘Mal son’ del grup juvenil ha guanyat en la seva categoria.

 


Avui a la tarda s’ha celebrat la primera prova oficial de la temporada, el Campionat Territorial de Girona, una competició que en la última dècada ha dominat el Club de Patinatge Artístic Olot de forma aclaparadora; i aquest 2015 no ha estat diferent: el grup de xou A s’ha endut el primer premi de la competició per tretzena vegada consecutiva. Ho ha fet amb la coreografia ‘Sobreviure’, que va ser presentada de forma oficial al públic olotí ahir a la tarda. El CPA comença de nou un cicle que les pot portar a ser campiones mundials.

El grup B, per la seva banda, ha firmat un resultat pitjor que l’any passat amb ‘Buscant destinatari’. Si bé el 2014 van aconseguir situar-se al tercer calaix del podi, en aquesta edició no han pogut aconseguir la medalla acabant el campionat en quarta posició.

Qui sí que ha millorat el seu sostre és el grup juvenil: l’any passat van acabar tercers a la competició, i aquest 2015 el seu xou ‘Mal son’ ha esdevingut el millor de la seva categoria.

Deixa un comentari