L’equip absolut de waterpolo del CN Olot perd davant d’un rival directe, el Badalona, en un partit molt igualat (7-8)

L’equip dirigit per Nelson Raviña jugava aquest dissabte a la tarda contra el CN Badalona, un rival directe per conquistar la quarta posició i disputar la segona fase amb els equips de dalt. Els olotins van fer un gran final de partit però es van equivocar en la darrera jugada de l’encontre i no van poder empatar. Ara, l’equip és sisè a la taula i jugarà la segona fase amb els equips de la part baixa. 

Mala sort per a un CN Olot que enguany ha madurat i ha aconseguit mostrar un nivell ben diferent del de la temporada passada. L’equip de Nelson Raviña podia, fins i tot, entrar en el grup dels equips que optaran a l’ascens aquest curs a la segona divisió, però el resultat d’aquest dissabte davant del CN Badalona els priva d’aquesta possibilitat. Ho van intentar els olotins, però el conjunt visitant va agafar una renda massa àmplia a la primera meitat del matx i els garrotxins no van poder empatar en un final molt emocionant.

Esperonats pel públic, els jugadors van aconseguir posar-se a un sol gol dels badalonins a falta de tan sols un minut pel final. El Badalona va fallar la seva possessió i, a la contra, l’Olot tenia 16 segons per mirar d’empatar un partit que tenien gairebé perdut en el segon quart.

Nelson Raviña va preparar una jugada assajada però finalment l’execució no va ser prou efectiva i els locals no van poder aconseguir quelcom positiu.

Amb 9 punts, el CN Olot necessitava derrotar al Badalona per tenir opcions a ficar-se entre els 4 primers, però ara els olotins només poden aspirar a ser cinquens i lluitaran per l’honor amb el CN Banyoles. Tot i així, l’equip competirà amb el grup dels pitjors classificats en el que resta de temporada.

 

x