El Club Patinatge Artístic Olot va presentar les noves coreografies dels grups de competició la vigília del Campionat Territorial de Grups Xou

Com ja fa uns anys, el Club Patinatge Artístic Olot va presentar els nous balls d’aquesta temporada davant l’afició la vigília del Campionat Provincial de Grups de Xou. El dissabte per la tarda el Pavelló Municipal d’Esports es va emplenar de gom a gom per descobrir el secret més ben guardat: les noves coreografies dels tres grups de competició de xou que té el club.

La nova coreografia del grup A es presenta sota el títol ja desvetllat a finals de la setmana passada “Sobreviure”. És un ball ben diferent al ‘Respira’, que les va fer campiones del món del 2014.  “Sobreviure” destaca per l’elevat nombre d’elements de risc, per la duresa física i  la dificultat tècnica que augmentant a mesura que avança la coreografia.

El grup A no va ser l’únic que va presentar la seva nova coreografia als aficionats olotins. També ho van fer els altres dos grups de xou de l’entitat. El grup de xou B va mostrar al públic per primera vegada el ball “Buscant nou destinatari”, en el que les patinadores, tal com diu el títol, busquen un nou destí a una ampolla amb missatge.

El tercer i últim ball que es va fer públic el dissabte al Pavelló Municipal d’Esports va ser el del grup juvenil. Es tracte d’un “Malson” en el que la quinzena d’integrants d’aquest grup de xou es mouen per la pista fugint de les pors d’una donzella.