Les ajudes i plans d’ocupació d’Olot per al 2015 donaran feina a un total de 45 persones

L’Ajuntament d’Olot ha presentat quins són els Plans Ocupacionals previstos per al 2015. Els programes, subvencionats en gran part pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, permeten proporcionar ocupació temporal a persones desocupades que han esgotat les prestacions econòmiques d’una banda, al mateix temps que ajuden a embellir alguns entorns de la ciutat.

Tres són els Plans Ocupacionals previstos per a aquest 2015. Enguany, permetran contractar persones desocupades que no reben prestacions econòmiques durant un període de sis mesos, en treballs que aniran destinats a la neteja de diversos espais centrals de la ciutat. Les subvencions del Departament d’Empresa i Ocupació també permetran disposar aquest any de cinc professionals per assistir els demandants d’ocupació des del Mas les Mates. L’any passat, 2.500 persones van adreçar-se al Mas les Mates, centre que agrupa els serveis d’ocupació de la ciutat.