Olot acollirà al febrer la 3a Gala dels Premis Horseball Catalunya, que reunirà els millors jugadors i clubs d’aquest esport

Olot ha estat escollida per celebrar-hi la 3a Gala dels Premis Horseball Catalunya. La gala es farà el primer dissabte de febrer i reunirà els jugadors i jugadores, clubs i simpatitzants d’aquest esport hípic.

El restaurant La Deu d’Olot acollirà el proper dissabte 7 de febrer la Gala dels Premis Horseball Catalunya. Així ho ha escollit l’Associació Catalana de Horseball, organitzadora de l’acte, que ha escollit Olot per la vinculació de la ciutat amb aquest esport tal com explica el president de l’entitat Francesc Puy.

En la gala s’homenatjarà a tots els genets i amazones, entrenadors i clubs que han participat en competicions d’aquest esport hípic l’any 2014, fent un reconeixement als que han obtingut medalla als campionats estatals, europeus i internacionals. I és que el 2014 ha estat un any ple d’èxits pel horseball català que s’ha consolidat com la segona millor potència mundial en aquest esport per darrera de França. “A Catalunya hem tingut els 4 millors jugadors a nivell mundial i un d’ells és olotí, en Marià Clavell” diu Puy, que afegeix que “també tenim el millor club”.

La festa estarà oberta a tots els simpatitzants d’aquest esport, als que també se’ls vol retre homenatge i agrir-los el seu esforç diari per fer tirar endavant el horseball, un esport força arrelat a Catalunya però amb poc ressò. Actualment a Catalunya hi ha una cinquantena d’equips que practiquen aquest esport amb 300 jugadors i cavalls de totes les edats entre els quals hi ha fins a tretze jugadors que formen part del Quadre d’Honor del Horseball mundial del 2014.

x