El comitè d’empresa de Torraspapel a Sant Joan les Fonts es mostra en contra de la voluntat de l’empresa d’externalitzar part de la producció

Torraspapel vol externalitzar alguns processos de la producció de la fàbrica de Sant Joan les Fonts. Aquest moviment afectaria a 125 treballadors de la planta, segons la informació que l’empresa ha donat al comitè.

Per expressar que estan en contra d’aquesta decisió, el comitè ha convocat per aquesta tarda una concentració a l’entrada de la indústria, on hi treballen 285 persones. Aquesta mesura ja s’aplicarà durant el proper mes. La societat a la qual s’encarregarà l’externalització és CTC, que ha assegurat que mantindrà les condicions dels treballadors afectats, tant pel que fa a sous com condicions laborals i antiguitat. Tot i això, el comitè s’hi oposa perquè considera que no es poden externalitzar operacions que formen part d’un mateix procés de producció, i no es refien de les conseqüències que pot tenir el canvi, perquè segons ells pot afectar a la viabilitat de l’empresa.