La Garrotxa celebra la 16a Jornada de Delegats, amb la participació de 130 representants d’alumnes

La Garrotxa ha celebrat la 16a Jornada de Delegats, una diada formativa pels representants dels estudiants de secundària dels instituts de la comarca. Els 130 delegats assistents han participat en diferents tallers programats per millorar la seva tasca de representació de l’alumnat.


Un delegat té la funció de representar els seus companys de classe, per millorar els serveis que ofereixen els centres educatius, així com facilitar la relació entre l’escola i els alumnes. Per aquest motiu i des de fa 16 anys, l’Institut Municipal d’Educació d’Olot organitza la Jornada de Delegats, per dotar als representants dels estudiants d’eines que simplifiquin aquesta feina.

La 16a Jornada de Delegats arrenca amb una conferència d’un exdelegat que explica la seva experiència com a representant de l’alumnat i com l’hi ha servit en el seu actual dia a dia; enguany, el ponent ha estat Joan Manuel Robles, editor de Les Notícies d’Olot Televisió. Posteriorment, s’han impartit vuit tallers per millorar les tasques que duu a terme un delegat.

La Jornada de Delegats ha comptat amb la participació de 130 representants d’alumnes de secundària i postobligatori dels diferents instituts de la Garrotxa.