El davanter Enric Gallego marxa de la UE Olot i fitxa pel Cornellà fins a final de temporada

Tercer adéu d’un jugador de la UE Olot en el mercat d’hivern. Enric Gallego, davanter badaloní del club de la Garrotxa, ha rescindit el seu contracte i se’n va al Cornellà fins a final de temporada. Després de les tres sortides, el club olotí busca jugadors per entrar i segueix analitzant el mercat d’hivern.

Novetats a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. El club va fer oficial ahir la desvinculació del davanter Enric Gallego, que fitxa pel Cornellà pel que queda de temporada. La trajectòria de Gallego a l’Olot aquest any ha estat discreta, fruit d’una mala combinació de lesions, sancions i poc encert. Per això, no ha estat capaç de marcar cap gol en els onze partits en què ha sortit al camp, amb només 4 com a titular.

Aquest dijous al matí, Rodri, entrenador de la UE Olot, s’ha pronunciat sobre la marxa de Gallego i no s’ha mostrat gaire satisfet, ja que la marxa del davanter li trastoca els plans que tenia per l’equip d’ara a final de temporada.

L’equip olotí, molt actiu al mercat d’hivern, encara no ha acabat les seves operacions i busca nous reforços després de l’arribada del lateral dret Jordi Calavera. La intenció ara, serà trobar un mig centre i un davanter, amb especial atenció sobre Robert Simón, extrem del Llagostera amb poc protagonisme a 2a A en aquesta primera volta.

 

x