El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, exigeix a la ministra Pastor transparència amb les dades de passatgers del Tren d’Alta Velocitat

El portaveu adjunt de CiU al Congrés de Diputats, l’olotí Pere Macias, ha exigit a la ministra de Foment, Ana Pastor, transparència a l’hora de facilitar les dades de passatgers de les línies de tren d’alta velocitat.

Macias denuncia que el Ministeri ha deixat de propordionar les dades estadístiques que fins al 2011 es recollien en un anuari i donaven les dades de passatgers. Li ha recordat que el PP ha invertit 14.245 milions d’euros a la nova xarxa d’alta velocitat i li ha dit que la desaparició de les dades suposa una apagada informativa real. La ministra de Foment, Ana Pastor, li ha dit les dades. Els viatgers de l’AVE a Catalunya han crescut de 4,9 milions el 2011 a 8,6 milions el 2014.