La segona edició del Garrotxinàrius tindrà lloc dissabte a la tarda a Olot

Dissabte tindrà lloc a Olot la segona edició del Garrotxinàrius, una activitat organitzada per l’entitat OFolk i amb la col·laboració del Festival català de música d’arrel Tradicionàrius. Els grups convidats en aquesta ocasió són els valencians Urbàlia Rurana i els balcànics Aksak.

 

El Garrotxinàrius es va estrenar l’any passat per quedar-se instal·lat en la programació cultural de la ciutat d’Olot. Aquesta jornada dedicada a la música folk compta amb un gran suport: el Tradicionàrius, el festival de música d’arrel més important que es fa a Catalunya; el Garrotxinàrius forma part de les activitats programades pel certamen barceloní.

La jornada es divideix en dues parts: a partir de les quatre de la tarda comença un taller de dansa on els assistents practicaran balls tradicionals valencians i grecs. Posteriorment té lloc un sopar popular i després, a partir de les deu de la nit, arriba el concert dels grups participants d’aquesta edició: els balcànics Aksak i els Urbàlia Rurana, del País Valencià.

Tant el taller de dansa com el concert tindran lloc a la Sala el Torín d’Olot. El Garrotxinàrius és una activitat organitzada per Ofolk, l’Institut de Cultura d’Olot i el Centre Artesà Tradicionàrius.

 

Deixa un comentari