UNED Sènior ofereix nous cursos sobre la història del segle XX, les cèl·lules mare i benestar nutricional

La UNED Garrotxa ha presentat els tres nous cursos del programa formatiu UNED Sènior que s’oferten per al segon semestre del curs. Es tracta dels cursos ‘Entendre el segle XXI des del segle XX’, ‘Alimentació equilibrada, benestar nutricional’ i ‘Peces de recanvi per a tothom? El somni de les cèl·lules mare’. La coordinadora d’UNED Garrotxa, Marta Mallarach, i Tat Vayreda, professora del curs de nutrició, han estat aquest dimecres a les Notícies per donar els detalls de les matèries.

Segons ha explicat Mallarach, ‘Entendre el segle XXI des del segle XX’ és un curs que té com a objectiu mostrar els orígens dels fets internacionals que encara avui dia són actualitat, com per exemple, els conflictes als països àrabs, un tema ben candent encara avui en dia. Sobre ‘El somni de les cèl·lules mare’, ha explicat que és un interessant curs on es descobriran els avenços aconseguits en aquesta matèria, que s’explicaran de forma pedagògica, ja que el curs està destinat a tot tipus de ciutadans i no només professionals mèdics o investigadors genòmics. Sobre el curs de nutrició, la professora Tat Vayreda ha explicat que el seu objectiu és explicar els agents externs o els tipus d’alimentació que poden afectar la nutrició i les alternatives més saludables a través d’una alimentació i uns hàbits concrets. Les inscripcions són obertes fins al 16 de febrer trucant al 972 27 22 82.