Aprovada per unanimitat una proposta de moció perquè La Garrotxa entri a la integració tarifària del transport públic

Dimecres al vespre el ple del Consell Comarcal de la Garrotxa va aprovar per unanimitat una proposta de moció perquè la comarca entri dins el sistema d’integració tarifària. Això suposaria un gran benefici per tots els ciutadans que s’hagin de desplaçar, especialment a Barcelona.

Ahir al vespre el ple del Consell Comarcal va aprovar per unanimitat una proposta de moció perquè la Garrotxa entri a formar part del sistema d’integració tarifària de transport públic de Catalunya. Aquest sistema beneficia a l’usuari ja que, per diversos trajectes, només ha de tenir un bitllet per la qual cosa repercuteix positivament amb els preus dels trajectes, que disminueixen.

En aquest sentit, els tres grups que integren el Consell Comarcal, CiU, PSC i Esquerra, van votar afirmativament a la proposta de moció, ja que consideren que, si bé La Garrotxa s’ha beneficiat del fet que ja s’hagi inclòs Osona dins aquesta tarifa, cal que la comarca també s’integri en aquest sistema tan aviat com sigui possible.

Un dels col·lectius més beneficiats seria el d’estudiants universitaris, que pels desplaçaments entre Olot i Barcelona, per exemple, tindrien preus menors dels que hi ha ara.

x