Enric Gallego: “No ha estat un infern, però no he estat a gust a l’Olot”

El davanter Enric Gallego ha parlat després de la seva sortida de la Unió Esportiva Olot. El jugador s’incorpora a les files del Cornellà decebut per les poques oportunitats que ha tingut dins l’equip olotí. En declaracions al programa Esports en Xarxa, Gallego ha deixat entreveure que la seva sortida del club no ha estat gens fàcil.

Ha explicat que un dels moments clau en la seva decisió va ser a l’octubre, quan va ser sancionat amb quatre partits per donar un cop de cap a un jugador. Considera que el club “no el va entendre ni va reaccionar”.  Tot i la confiança que el nou entrenador, Rodri, havia dipositat en ell, ha declarat que feia temps que no volia seguir i que vivint a Barcelona, anar fins a Olot cada dia sabent que no podia jugar se li va fer “una muntanya”.

 

Deixa un comentari