La UE Olot buscarà la segona victòria consecutiva diumenge contra el Saragossa ‘B’

Sense Gallego, la UE Olot s’enfrontarà al Saragossa ‘B’ a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal. El duel serà de gran dificultat. Els aragonesos arriben necessitats de punts i l’equip de ‘Rodri’ haurà de seguir amb una bona línia de joc per contrarrestar el seu rival.

 

Després d’una victòria de molt mèrit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la UE Olot haurà de seguir amb la bona dinàmica a casa, disputant-se els tres punts amb un rival de menys entitat que el cap de setmana passat: el Saragossa ‘B’.

El filial de l’equip aragonès, penúltim en la classificació -només 19 punts-, potser és un rival més dèbil però no convé menysprear-lo, ja que ve d’empatar contra el Lleida i busca sortir del descens amb urgència, així que l’equip olotí -dotzè, amb 28 punts- podria ser una bona víctima.

Els de ‘Rodri’, però, no es deixaran superar així com així: pretenen seguir endavant amb la línia de futbol dinàmic i agressiu amb què van aconseguir guanyar a l’Espanyol ‘B’ i si ho aconsegueixen, sumaran dues victòries consecutives per primer cop en tota la temporada.