L’olotina Paula Arbós protagonitzarà ‘Ara’ al Teatre Principal

‘Ara’, un projecte sorgit d’un treball de final de carrera, arriba a Olot com una suma de teatre, música i projeccions audiovisuals per a fer una obra multidisciplinària dalt d’un escenari, protagonitzada per l’olotina Paula Arbós.

Dissabte hi haurà doble sessió de l’obra ‘Ara’ al Teatre Principal d’Olot. Protagonitzada per l’olotina Paula Arbós,  la funció representa una història inspirada en fets reals sobre la vida de la Teresa, el personatge principal. Aquesta dona, de la Bisbal d’Empordà, ha de traslladar-se a Barcelona quan comença la guerra civil i l’obra gira al voltant del cúmul de circumstàncies adverses que ha d’afrontar.

A més, ‘Ara’ inclou projeccions d’imatges reals procedents de la Filmoteca de Catalunya i música en directe a l’obra, engrandint el significat del teatre i fent que prengui una dimensió diferent. Els elements audiovisuals, precisament, són els que fan l’obra distintiva i és on rauen els orígens de la companyia de creació KUNSTANT.

Arbós va unir-se al projecte, que va quedar en stand by i ara torna amb molta força i quatre representacions programades a Barcelona.