L’actriu olotina Paula Arbós protagonitza ‘Ara’ al Teatre Principal d’Olot amb doble sessió

Paula Arbós, jove actriu olotina, ha protagonitzat aquest vespre al Teatre Principal, en doble sessió, l’obra ‘Ara’, un projecte universitari transformat en realitat. La representació, basada en fets reals, parla de la història d’una dona de la Bisbal d’Empordà i la seva decadència i patiment a la Guerra Civil i la vellesa, representada en gran part per l’olotina.

El Teatre Principal d’Olot ha canviat la fesomia del seu escenari per un dia i ha acollit en format reduït l’obra ‘Ara’. Sorgida d’un treball de final de carrera en una escola audiovisual de Barcelona, aquesta obra, basada en fets reals, en la vida de l’àvia de la directora, és un projecte més treballat i professionalitzat que conforma una mescla de música en directe, arts escèniques i projecció audiovisual.

Arbós representa la protagonista en la seva joventut, que passa pels traumes de la Guerra Civil i d’una vida difícil a Barcelona que la marcarà de per vida. La jove actriu olotina valora molt positivament aquest pas en la seva carrera, que li permet passar molta estona a escena i veu perspectives de futur en el projecte i en la companyia de teatre, que a part de les representacions d’Olot i les quatre que té programades a Barcelona, treballa en nous projectes a definir aviat.