El CB Olot de Mari Comino tanca la primera volta del campionat amb una victòria clara davant del BOET Mataró (57-31)

Les jugadores olotines van ser superiors en tot moment al rival, que enguany lluita per mantenir la categoria igual que el CB Olot però no va estar a l’alçada de l’enfrontament. Amb aquesta còmode victòria les garrotxines tanquen la primera volta de la competició a la sisena posició de la classificació. 


El sènior femení del CB Olot va tancar dissabte la primera volta de la competició al grup dos de la Primera Catalana femenina. Les jugadores dirigides per Mari Comino rebien a casa a l’antepenúltim classificat, el BOET Mataró, i van demostrar que aquest any la permanència no serà gens patida si les olotines estan al seu nivell. Amb dos primers quarts esplèndids en anotació i davant d’un rival erràtic i molt poc endollat, el CB Olot va aconseguir encarrilar de seguida l’enfrontament.

En la segona meitat el Mataró va estar més intens i actiu, però ja era tard per reaccionar davant d’un Olot fort i molt encertat des de sota de la cistella. El quart període va ser de regal per al públic, amb possessions llargues i bons punts per part de les garrotxines. Les de Mari Comino gairebé doblen la puntuació del seu rival i van tenir, per fi, un partit plàcid.

El Mataró va sortir amb el cap baix del pavelló, no només per la derrota, sinó també per la imatge oferta a la pista.

Amb la primera meitat de la lliga finalitzada, l’Olot és sisè a la taula, una posició meritòria que fa pensar que la salvació s’aconseguirà sense patir, tot i que els equips que segueixen a les olotines estan a tan sols una victòria i tenen un nivell molt similar.

El proper partit serà dissabte vinent, altre cop a casa davant d’un rival directe, el Sant Cugat.